نوشته شده توسط : کوثر مجابی

به تازگی کمپانی گودیر (Goodyear) تایرهای پهن جدیدی روانه بازار گرده است که برای استفاده در ناوگان‌های حمل و نقل و پیمودن مسیرهای طولانی بسیار مناسب است. تایرهای جدید Fuel Max SSD و Fuel Max SST به طور خاص برای استفاده در کامیون‌ها و کشنده‌ها طراحی شده‌اند و کمک می‌کنند میزان مصرف و هزینه سوخت پایین بیاید.

علاوه بر این، فناوری  Goodyear DuraSeal که در هر دو این تایرها به کار گرفته شده است کمک می‌کند که سوراخ‌هایی به قطر 4/1 اینچ به صورت خودکار پر بشوند. البته این فناوری در قسمت دیواره تایرها کار نمی‌کند و سوراخ‌های این قسمت را پر نخواهد کرد.

تایرهای جدید گودیر ویژگی‌های دیگری نیز دارند که از میان آن‌ها می‌توان به یک ترکیب خاص در آج‌ها اشاره کرد که میزان مصرف سوخت را پایین می‌آورد. طرح آج‌ها نیز بهینه‌سازی شده‌اند تا فرسایش کمتری داشته باشند و مسافت‌های بیشتری را بتوان با آن‌ها پیمود. ( برای مطالعه در مورد اهمیت مراقبت از تایر کلیک کنید)

 

تایرهای جدید گودیر، مناسب برای ناوگان‌های حمل و نقل

 

تایر گودیر Fuel Max از شیارهایی پهن بهره می‌برد، با این قابلیت که سنگریزه‌ها را به بیرون پرت می‌کند تا سنگ‌ها باعث سوراخ شدن تایر نشوند و استحکام تایر بالا برود. فناوری دیگری که در این تایر به کار گرفته شده است، فناوری Tredlock است که ترک‌های بسیار ریز را پر می‌کند تا تایرها بهتر بتوانند پایداری و استحکام‌شان را در مسیرهای طولانی حفظ کنند. علاوه بر این، با استفاده از این فناوری، در تمام فصول سال چسبندگی مناسبی بین تایر و سطح جاده ایجاد می‌شود.

به اعتقاد کمپانی سازنده، کاهش مصرف سوخت برای ناوگان‌های حمل بار بسیار اهمیت دارد، ولی این شرکت‌ها می‌خواهند از مزایای عملکرد بالای یک تایر خوب نیز بهره‌مند بشوند. تایرهای جدید برای مدت‌های طولانی کار می‌کنند و چسبندگی بسیار خوبی نیز دارند. انتظار می‌رود تایرهای جدید و پهن Fuel Max SST و Fuel Max SSD آمیزه‌ای مناسب از ویژگی‌های فوق در اختیار مصرف‌کنندگان قرار بدهند و به ناوگان‌های حمل بار کمک کنند عملکرد خودشان را بهینه‌سازی کرده و هزینه‌های سوخت و تعمیر و نگهداری را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهند.

گفتنی است این تایرهای جدید در سایز 445/50R22.5 در اختیار مشتریان قرار می‌گیرند.



:: برچسب‌ها: باربری , باربری مجازی , باربری آنلاین , سامانه هوشمند اعلام بار , تایر , تایرگودیر , لاستیک دولتی ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

طی روزهای گذشته در شبکه‌های اجتماعی زمزمه‌ی اعتراض دوباره کامیون داران شنیده می‌شود به همین خاطر کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارفرمایی کامیون داران کشور در پیامی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌هایی که در یک ماه اخیر برای برطرف شدن مشکلات رانندگان انجام‌شده، از رانندگان و کامیون داران خواسته است با صبر و بردباری مثل گذشته به فعالیت خود ادامه دهند.

در بخشی از این پیام که از سوی احمد کریمی دبیر این کانون خطاب به رانندگان منتشرشده، آمده است: در حدود 50 روز گذشته جلسات متعددی با معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه وزیران محترم راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت، سازمان امور مالیاتی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی، کمیسیون اجتماعی دولت، کمیسیون‌های اجتماعی، اقتصادی و عمران و امنیت مجلس، کارگروه‌های متعدد با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و سازمان تأمین اجتماعی برگزارشده، این اطمینان برای نمایندگان شما حاصل‌شده که رویکرد دولت در رسیدگی به مطالبات و اعتراضات رانندگان و کامیون داران تغییر قابل‌توجهی داشته و با این رویکرد به ساماندهی بخش حمل‌ونقل جاده‌ای و رفع مشکلات و معضلات کاملاً امیدواریم.

 

نه به اعتراض دوباره 

مواردی که تاکنون به آن‌ها رسیدگی شده، به شرح زیر است:

پذیرش تعیین کرایه حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر

  1. تعطیلی چندماهه بالغ‌بر 65 شرکت حمل‌ونقل متخلف با حکم کمیسیون ماده 12 سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای که در نوع خود بی‌سابقه بوده و تأثیر به سزایی در بهبود عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل خواهد داشت. علاوه بر آن تعداد دیگری از شرکت‌های حمل‌ونقل مشمول تذکر یا جریمه نقدی شده‌اند که در صورت تکرار تخلف برای آن‌ها حکم تعطیلی صادر خواهد شد.( رسیدگی به تخلفات 20 شرکت حمل‌و‌نقل در استان اردبیل)

 

2.  پذیرش تعیین کرایه حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر و اخذ مشورت از نمایندگان متخصص صنف در ایجاد معیارها و مبناهای موردنیاز و لحاظ تمامی جوانب امر برای تعیین کرایه‌ای قابل‌قبول و مناسب.( مزایا و معایت تن بر کیلومتر را بخوانید)

 

3. حضور تیم‌های بازرسی متعدد در مناطق بارخیز کشور ازجمله پایانه‌های بندرعباس، بوشهر، اصفهان، اکبرآباد و تبریز و بررسی جامع مشکلات موجود در این مناطق و رفع برخی ایرادات و ارائه گزارش به مقامات بالادستی به‌منظور رفع سایر مشکلات موجود، ضمن آنکه سرکشی به پایانه‌های دیگر ازجمله بندرلنگه، بندر خمیر، بندر انزلی، بندر چابهار و دیگر شهرها نیز در دستور کار قرار دارد.

 

4. ایجاد سالن‌های اعلام بار در مناطقی که ظرفیت ایجاد آن را داشته و تقویت سالن‌های اعلام بار موجود، همچنین نظارت جدی بر عملکرد سالن‌های اعلام بار که به‌طورقطع نقاط ضعف احتمالی در جریان اجرا مشخص و مرتفع خواهد شد.

 

5. اخذ نقطه نظرات تشکل‌های صنفی در تنظیم دستورالعمل مربوط به نوسازی ناوگان به‌نحوی‌که دستور رئیس‌جمهور محترم در طرح کلید به کلید با بهترین شرایط و در نظر گرفتن منافع متقاضیان و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شود.

 

6. تداوم پرداخت 50% سهم دولت برای حق بیمه رانندگان و رفع نگرانی رانندگان عزیز نسبت به حذف آن توسط سازمان تأمین اجتماعی.( در مورد افزایش حق بیمه رانندگان بخوانید)

 

7. پذیرش افزایش دستمزد ماهانه رانندگان به‌صورت منظم، امکان استفاده از مزایای بازنشستگی، ازکارافتادگی یا مستمری بازماندگان که در مرحله اول از 1.3 درصد حداقل حقوق به 1.5 درصد افزایش یافت.

 

8. قبول بررسی سوابق بیمه‌ای رانندگان در فاصله زمانی 1372 لغایت 1380

 

9. برقراری بیمه تکمیلی رانندگان بدون آنکه کمترین هزینه‌ای از رانندگان دریافت شود. این مهم در قالب تفاهم‌نامه‌ای مابین سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با کانون شرکت‌های حمل‌ونقل کشور صورت پذیرفته است.

 

10. در دستور کار قرار گرفتن سخت و زیان‌آور بودن حرفه رانندگی با شرایط خاص این حرفه به‌نحوی‌که تصویب آن موجب محدودیت و هزینه بیشتر برای رانندگان نشود و مفاد آن مطلوب حرفه رانندگی باشد.

 

11. الزام شرکت‌های حمل‌ونقل آبادان و فجر جهاد به پرداخت کرایه‌های معوق و قطع بارنامه تمامی شعب شرکت حمل‌ونقل خلیج‌فارس در استان‌ها به دلیل بدهی سنگین به رانندگان.

 

12. افزایش کرایه حمل فرآورده‌های نفتی و ابلاغ آن به شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی سراسر کشور.

 

13. قبول سازمان امور مالیاتی در بررسی مالیات کامیون‌هایی که به لیزینگ و بانک‌ها بدهکار بوده و یا مدتی از سال را به دلایل مختلف متوقف بوده و فاقد کارکرد بوده‌اند، همچنین کامیون‌هایی که دارای دو شریک یا بیشتر هستند.

 

نه به اعتراض دوباره

 

به‌اضافه مواردی که گفته شد برخی موضوعات دیگر مثل توزیع لاستیک با نرخ مصوب، نظارت بر قیمت انواع کالا ازجمله قطعات و روغن، لنت و ...، توزیع عادلانه بار، انجام معاینات سلامت شغلی، اعطای وام‌های کم‌بهره، اصلاح ساختار حمل‌ونقل و حذف دلالان در توزیع بار و اجرایی شدن مصوبه مجلس مبنی بر امکان بازنشستگی رانندگان با 55 سال سن و 25 سال سابقه بیمه است.

در ادامه این پیام آمده: ازخودگذشتگی رانندگان و کامیون داران در زمان جنگ و امدادرسانی و حمل مایحتاج مردم در حوادث غیرمترقبه و از همه مهم‌تر قبول این شغل سخت و طاقت‌فرسا، نشان از تعهد رانندگان و این قشر به‌نظام جمهوری اسلامی دارد.

انتظار می‌رود رانندگان و کامیون داران با صبر و بردباری همچون گذشته به فعالیت خود ادامه دهند و بدانند که ما همچنان پیگیر حقوق و مطالبات این عزیزان هستیم.

 امتناع از اعتراض مجدد

در پیام دیگری که از سوی جمع کثیری از رانندگان و کامیون داران در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده در آن بر امتناع از اعتراض مجدد در اول مرداد تأکید شده است.

در ادامه این پیام آمده: با توجه به وضع اقتصادی کشور و اینکه دشمنان هرلحظه در حال توطئه‌چینی هستند نباید رانندگان و کامیون داران و این قشر زحمتکش فریب این‌گونه دشمنی‌ها را بخورند. به خاطر مصلحت‌اندیشی نسبت به دیگر اقشار تحت‌فشار و وابسته به صنف حمل‌ونقل از اعتراض دوباره در تاریخ 1/5/97 امتناع می‌کنیم و به کار خود ادامه می‌دهیم.

 

نه به اعتراض دوباره 

 

در این زمینه مالک نخعی در پیامی در شبکه‌های اجتماعی گفت: ایران چه آباد و چه ویران خانه ماست و در این خانه به روی هر منافق بسته است. برائت ما از جریان‌های منافق به این معناست که مطالبه گری صنفی به قوت خود باقی است البته در سایه جمهوری اسلامی ایران.

 

نه به اعتراض دوباره 

 

سید دلاور موسوی در پیامی بیان کرد: چندین عامل باعث شده تا ما مخالف این اعتراضات باشیم. اول اینکه مسئولین اراده جدی خود را برای رفع مشکلات نشان دادند. دوم اینکه زمان بیشتری باید در اختیار مسئولین قرار بگیرد برای حل همه مشکلات. سوم اینکه این اعتراض دیگر رنگ و بوی منافقان را خواهد داشت. چهارم اینکه مشخص است که این جریان توسط عوامل بیگانه هدایت می‌شود.

 

نه به اعتراض دوباره 

 

علیرضا سمنانی در پیامی گفت: یقیناً این اعتراض سیاسی است و از طرف دشمنان در حال هدایت است. این اعتراض از طرف صنف و مسئولان حامی ندارد و از اعتراض خرداد 97 جدا است. صنف سیاسی نیست و خواسته‌های ما درون صنفی است و آن را از مسئولان داخلی طلب می‌کنیم.



:: برچسب‌ها: نه به اعتراض کامیونداران , سامانه هوشمند حمل بار , نه به اعتراض دوباره , اعتصابات راننده کامیون , اعتصابات رانندگان , باربری ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

در بیشتر کشورها رانندگان کامیون‌ها باید گواهینامه مخصوصی که در ایران به پایه‌ یک موسوم است را داشته باشند. علاوه بر این باید به برخی از کلیات مربوط به تعمیرات و اصول مکانیک خودروها آشنایی داشته باشند چرا که در مواقع خرابی ماشین راننده تا حدی باید بتواند به ماشین رسیدگی کنند.

 

رانندگان کامیون اجناس و بارها را از جایی به‌جای دیگر حمل می‌کنند البته این شغل دارای مشکلاتی مانند: سختی کار، حوادث جاده‌ای و سرما و گرما نیز است که به‌تازگی جزو مشاغل سخت به‌حساب می‌آید و علاقه‌مندان زیادی هم دارد. بعضی از رانندگان کامیون برای شرکت های مشخصی کار می کنند و برخی دیگر به صورت مستقل که البته در هر صورت این شغل سختی خود را دارد و از نظر سلامت و ... دارای اهمیت ویژه ای است.

راننده کامیون در هفته باید مقدار ساعت معینی را کار کند. البته اغلب به‌صورت نامنظم و در بسیاری مواقع در شب‌ها رانندگی می‌کنند. رانندگان بین‌شهری معمولاً روزهای زیادی را از خانه دور هستند که باید بتوانند در شب‌ها و هر نوع آب و هوایی رانندگی کنند. این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه رانندگی در شب نیاز به مهارت بیشتری دارد و در صورت عدم سلامت و مهارت راننده ممکن است برای باقی خودروهای در حال تردد در جاده خطرات جبران‌ناپذیری به بار بیاید.

کارت سلامت رانندگان کامیون

چرا کارت سلامت؟

رانندگی شغلی است که به علل مختلف می‌تواند منجر به انواع بیماری‌ها شود، به‌عنوان‌ مثال: راننده همیشه کارش در حالت نشسته است که کار نشسته از عواملی است که باعث می‌شود فرد مستعد بیماری‌های قلبی عروقی شود. ارتعاشات ماشین نیز فرد را مستعد بیماری‌های اسکلتی-عضلانی می‌کند. همه این موارد به دلیل این است که راننده‌ها تحرک بدنی چندانی ندارند و همین موضوع موجب ایجاد عوارض جسمی مختلفی در راننده‌ها می‌شود.

ازآنجاکه تصادف‌های جاده‌ای عامل مهم مرگ‌ومیر است، کلید کاهش تصادف‌های جاده‌ای، صدور کارت سلامت برای رانندگان کامیون است. به همین دلیل مراجع مربوط در این مورد سخت‌گیری بیشتری را در نظر می‌گیرند چراکه سلامت رانندگان کامیون تا حدودی سلامت جاده‌ها را تضمین می‌کند و از بروز مشکلات و تصادفات جاده‌ای جلوگیری می‌کند.

به علت سپری شدن بیشتر زمان رانندگان در مسیرهای جاده‌ای و عدم دسترسی به مراکز پزشکی و با توجه به اینکه این افراد اغلب در حال رانندگی با خودروهای سنگین و فوق سنگین هستند در صورت بروز مشکل جسمی و یا روحی برای رانندگان امکان رخ دادن فجایع جاده‌ای وجود دارد و به طبع رانندگان جاده‌ای الزاماً باید دارای کارت سلامت باشند که برای این منظور رانندگان لازم است برای انجام معاینات و بررسی سلامت روحی و جسمی به مراکز طب کار مراجعه کنند.

کارت سلامت رانندگان کامیون

آزمایش‌های صدور کارت سلامت به دودسته برای رانندگان تقسیم می‌شود:

  1. افراد زیر چهل سال
  2. افراد بالای چهل سال

افراد زیر چهل سال

برای افراد زیر چهل سال معاینات غربالگری بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی و تست روان‌شناسی برای صدور کارت سلامت راننده در نظر گرفته‌شده است که این افراد با مراجعه به مراکز طب سلامت در استان یا نزدیک‌ترین مرکز به محل اقامت خود می‌توانند معاینات را انجام بدهند.

افراد بالای چهل سال

برای افراد بالای چهل سال هم علاوه بر آزمایش‌های مذکور باید آزمایش نوار قلب هم انجام شود.

اهمیت آموزش نکات حفظ سلامت به رانندگان در مراکز طب کار و بیماری‌ها به این صورت است که رانندگانی که برای نخستین بار به مراکز طب کار و بیماری‌های شغلی برای صدور کارت سلامت مراجعه می‌کنند باید در کلاس‌های آموزشی که در مورد مباحث پایه شناسایی و درمان بیماری‌های مختلف است شرکت کنند و دوره موردنظر را بگذرانند. بعداز اینکه این آزمایش‌ها برای افراد انجام شد سپس اطلاعات توسط یک نرم‌افزار جامع اینترنتی وارد سایت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کل کشور می‌شود.

کارت سلامت رانندگان کامیون

شناخت بیماری و راه درمان یا کنترل آن باعث می‌شود فرد با خیالی آسوده به زندگی خود ادامه دهد چراکه می‌داند بیماری مانع پیشرفت در کار نمی‌شود و فقط کافی است با کنترل آن به‌راحتی به کار خود ادامه دهد.

راننده کامیون با خود ارزش زیادی را برای اقتصاد کشور ایجاد می‌کند. حمل‌ونقل مواد اولیه و یا هر موادی که برای صنایع موردنیاز است از مبدأ به مقصد که اهمیت ویژه‌ای در اقتصاد کشور و رونق آن دارد و همین موضوع نشان‌دهنده اهمیت سلامت روانی و جسمی رانندگان است.در جوامع امروزی به این شغل اهمیت ویژه ای می دهند چرا که بسیاری از عملیات های حمل و نقلی در جاده ها صورت می گیرد.

برای دانلود اطلاعات مراکز طب کار با شماره تماس و آدرس بر روی نوشته زیر کلیک کنید

دانلود اطلاعات مراکز طب کار ایران



:: برچسب‌ها: کارت سلامت رانندگان کامیون ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 30 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان از توزیع ۳۵ هزار حلقه  لاستیک یارانه‌ای در پایانه بار بندرعباس خبر داد.

به گزارش آسان پدیا به نقل از روابط عمومی اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان؛ داریوش باقرجوان گفت: در راستای توزیع عادلانه و مناسب لاستیک با کیفیت و ارزان قیمت در بین رانندگان فعال بخش حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان، ۳۵ هزار حلقه لاستیک یارانه‌ای به رانندگان داده می‌شود.

داریوش باقرجوان افزود: هرمزگان به عنوان اولین استان در سطح کشور اقدام به توزیع لاستیک با قیمت مناسب در بین رانندگان فعال بخش حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان کرده است.

توزیع 35هزار لاستیک یارانه‌ای در پایانه بار بندرعباستوزیع 35هزار لاستیک یارانه‌ای در پایانه بار بندرعباس

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان با اشاره به این‌که توزیع و پخش ۳۵ هزار حلقه  لاستیک یارانه‌ای در ۲ فاز انجام می‌شود، ادامه داد: در فاز اول۱۰ هزار حلقه و در فاز دوم ۲۵ هزار حلقه بین رانندگان متقاضی و فعال بخش حمل و نقل جاده اي  توزیع خواهد شد.

باقرجوان در پایان گفت : رانندگانی که تمایل به دریافت  لاستیک یارانه‌ای دارند می‌توانند از ۲۶ تیرماه به انجمن رانندگان واقع در پایانه بار بندرعباس مراجعه کنند.



:: برچسب‌ها: باربری ارزان , باربری آنلاین , راننده کامیون , اعلام بار , لاستیک دولتی , لاستیک ارزان , لاستیک یارانه‌ای , اعلان بار مجازی , باربری رایگان , سامانه هوشمند اعلام بار ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 تير 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد