نوشته شده توسط : کوثر مجابی

راه‌ حل‌های وزیر راه جدید برای حل مشکلات کامیونداران

در این گفت‌وگو انجام شده، وزیر جدید راه و شهرسازی از برنامه‌های خود برای متوقف کردن اعتصابات کامیونداران و بازگشت تعادل و ثبات بخش حمل‌ونقل جاده‌ای می‌گوید.

پس از پشت سر گذاشتن اعتصابات رانندگان کامیون در خرداد ماه، این اعتراضات پایان نیافت و همچنان در فصل پاییز و زمستان شاهد اعتراضات جدید رانندگان بر سر موضوع عدم اجرای مصوبه تن بر کیلومتر و همینطور گرانی لاستیک هستیم، در همین رابطه مصاحبه‌ای با محمد اسلامی انجام شده است، در ادامه بخوانید:

از ابتدای دی‌ماه مجدداً شاهد اعتصاب رانندگان در برخی استان‌ها و توقف بارگیری‌ها هستیم؛ بفرمایید که برنامه فوری شما برای رانندگان کامیون و بخش حمل‌ونقل کالای برون‌شهری چیست؟

ما باید در ابتدا بدانیم اصل مشکل چیست و چه اتفاقی برای حمل‌ونقل ما افتاده است. موارد گوناگونی است که موجب این نارضایتی‌ها شده است و مشکلات کامیون‌داران، استان به استان با یکدیگر فرق دارد. نکته مهمی که وجود دارد این است که تصمیماتی که گرفته شده از جنس تعهد وزارت راه‌وشهرسازی یا وعده ‌و وعیدها بوده است که همه این وعده‌ها محقق خواهد شد و تردیدی در تحقق وعده‌ها نیست.

 

راه‌ حل‌های وزیر راه جدید برای حل مشکلات کامیونداران

برای مثال یکی از این وعده‌ها حل مشکل بیمه رانندگان است؛ اقدامات انجام‌گرفته در این زمینه را لطفا تشریح کنید.

سازمان تأمین اجتماعی با توجه به تصمیم دولت معتقد است که تمام رانندگان حمل‌ونقل جاده‌ای را تحت پوشش قرار داده است و اگر استثنایی وجود دارد حتماً دلیلی دارد که لازم است برطرف شود. اصل بر تعهدی است که اکنون وجود دارد. به من اطلاع داده‌اند که از حدود ۹۰۰ هزار نفر راننده حمل‌ونقل جاده‌ای و درون‌شهری، سازمان تأمین اجتماعی بیش از ۸۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است و باقی رانندگان هم در حال تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی هستند.( در مورد رفع مشکلات بیمه تکمیلی رانندگان کامیون بخوانید )

اکنون رانندگان اعتراض دارند که نسبت به اجرای تن-کیلومتر تعلل صورت گرفته است و باید زودتر از اینها با حذف کرایه توافقی، محاسبه کالا بر اساس تن-کیلومتر در سیستم حمل‌ونقل ایران اجرایی می‌شد؛ دراین‌باره چه پاسخی دارید؟

بحث تعرفه و مدل محاسبه کرایه بر اساس تن‌-کیلومتر درخواست دیگر رانندگان است که خوشبختانه به تصویب شورای عالی ترابری رسید و به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

زمان اجرا را می‌توانید اعلام کنید؟

تاریخ اجرای آن قید شده است و فکر می‌کنم به‌زودی به مرحله اجرا برسد؛ اما نکته مهم دیگر بحث رابطه شرکت‌ها با رانندگان و خود شرکت‌هایی که ناوگان حمل‌ونقلی دارند، است. شرکت‌هایی که ناوگان دارند تقریباً بدون مشکل کار انجام می‌دهند. مشکل ما شرکت‌هایی است که ناوگان ندارند و در نابه‌سامانی‌ها تأثیرگذار بودند که سازمان راهداری وظیفه دارد جداگانه موضوع هرکدام را رسیدگی کند و نتیجه را ابلاغ کند. مشکل بعدی که ریشه در افزایش نرخ ارز دارد افزایش قیمت لاستیک و قطعات یدکی است.

راه‌ حل‌های وزیر راه جدید برای حل مشکلات کامیونداران

این مشکل فقط مربوط به افزایش نرخ ارز است؟ انجمن‌ها و تشکل‌های حمل‌ونقلی عدم هماهنگی بین سازمان راهداری و وزارت صمت را دلیل اصلی نابه‌سامانی در توزیع و افزایش قیمت لاستیک می‌دانند.

ببینید با هماهنگی‌های انجام‌شده دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات لاستیک اختصاص یافته است. اکنون مرغوب‌ترین لاستیک به قیمت ۲۰۰ دلار محاسبه می‌شود که معادل ۸۴۰ هزار تومان می‌شود و اصلاً دلیلی ندارد که لاستیک ۳ میلیونی به فروش برسد.

پس معتقد هستید که لاستیک باید با نرخ مصوب ۸۴۰ هزارتومان به دست رانندگان برسد؟

منظورم این است که دولت دلار ۴۲۰۰ تومانی را برای لاستیک اختصاص داده است و قبلاً دولت فقط به بخش مشخصی اجازه واردات لاستیک را می‌داد ولی اکنون همه مجاز به واردات لاستیک هستند و هرکسی لاستیک وارد کند و مشخصات بار را ارائه دهد و گمرک تأیید کند ارز مصرفی را به نرخ ۴۲۰۰ تومانی دریافت خواهد کرد بنابراین مشکل کمبود لاستیک در بازار حل می‌شود. اکنون رکودی که بر سر تلاطم ارز اتفاق افتاده است خلائی را ایجاد کرده و مانع توزیع لاستیک شده است.ما شاهد عرضه لاستیک‌های متوقف در بنادر به دستور معاون اول ریاست جمهوری هم بودیم که در آرام‌شدن فضا تأثیرگذار بود. ضمن اینکه در این میان ما درخواست داریم تشکل‌ها و انجمن‌ها ظرفیت تدارکاتی ایجاد کنند و لجستیک را خودشان انجام دهند و ما در مقابل ارز مصرفی را در اختیار آنها قرار می‌دهیم. این هماهنگی‌ها و تمهیدات روی‌هم‌رفته موجب می‌شود ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای به‌تناسب برسد.

برای بازگشت تعادل بین عرضه و تقاضا در بخش بار چه برنامه‌ای دارید؟

متأسفانه بین میزان کامیونی که وجود دارد و بار رابطه برابری وجود ندارد. در برخی استان‌ها این تناسب وجود ندارد و بار کمتر از تعداد کامیون هست و در برخی استان‌ها برعکس است. ما به دنبال متناسب‌سازی میزان بار و ناوگان هستیم که راه‌حل این است که ناوگان ما تحت کنترل شرکت‌های قدرتمندی باشد که این شرکت‌ها وضعیت بازار را مانیتور کنند. پیشرفت در عرصه حمل‌ونقل در هیچ کشوری به‌صورت فردی نبوده است. الآن متوسط پیمایش کامیون‌های ما ۶۰ هزار کیلومتر در سال است درصورتی‌که در جهان و حتی کشورهای همسایه این رقم به ۱۳۰ هزار کیلومتر می‌رسد.ما می‌توانیم از ناوگان خود بیشتر استفاده کنیم. دلیل این اندازه از تفاوت این است که راننده خسته است و نمی‌تواند مسیرهای طولانی را برود و به همین دلیل پیمایش کاهش می‌یابد.

اما وقتی این امر تحت نظر شرکت قرار بگیرد رانندگان در ساعت‌های مجاز بار را جابه‌جا می‌کنند و راننده دیگری کامیون را تحویل می‌گیرد و این موجب می‌شود راندمان ناوگان افزایش یاید. بر این اساس معتقد هستیم باید این سیستم ساختاری را ساماندهی کنیم. توافق شده است در جلساتی که با کمیته مشترک خواهیم داشت برای ساماندهی نظام حمل‌ونقل جاده‌ای با تشریک‌مساعی و با هماهنگی تصمیم‌گیری کنیم تا این ساختارسازی‌ها اتفاق افتد و ظرفیت حمل‌ونقل جاده‌ای با رایزنی‌ای که برای توسعه حمل‌ونقل و ترانزیت داریم افزایش یابد تا قدرت جابه‌جایی بار را از جغرافیای خود خارج کنیم تا معیشت برای رانندگان بهتر شد. شخصاً از زحمات همه تشکر می‌کنم و قدردان زحمات رانندگان حمل‌ونقل جاده‌ای نیز هستم.

 


منبع: تین نیوز



:: برچسب‌ها: آسان‌بار , آسان بار , حمل بار بین شهری , سامانه هوشمند حمل بار , باربری آنلاین , کامیونداران , راننده کامیون , حمل و نقل آنلاین , اعلام بار بار , شهرام اسلامی , مشکلات کامیونداران ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

به عنوان یک راننده چطور با دیگران ارتباط موثر داشته باشیم؟

راه‌های برقراری ارتباط موثر یکی از ضروری‌ترین نیازهای انسان‌ است، اگر در منزل یا محل کار خود و در برخورد با همکاران و هم گروهی‌های خود دچار مشکل هستید در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

متاسفانه بسیاری از مردم هیچ اطلاعاتی در مورد روش‌های اصولی ارتباط گرفتن با اطرافیان خود را آموزش ندیده‌اند و نه تنها در خانواده بلکه در مدرسه و دبیرستان و یا حتی مقاطع بالاتر آموزش کاربردی‌ای برای اصول ارتباط موثر برقرار کردن و حتی صحبت کردن با سایر افراد داده نشده است و اکثرا با اطرافیان خود دچار چالش‌هایی هستیم که با یادگیری چند نکته و اصول کاربردی بسیار ساده و سریع این چالش‌ها برطرف خواهند شد.

راه‌های اصولی ارتباط برقرار کردن با اعضای خانواده و همکاران:

به عنوان یک راننده چطور با دیگران ارتباط موثر داشته باشیم؟

  • خوب گوش کنید: زمانی که یک شخص در حال صحبت با شماست با تمام وجود به آن شخص گوش کنید، اگر کاری دارید که حواس شما را پرت می‌کند از شخص درخواست کنید که در زمان مناسب‌تری با شما صحبت کند و یا خودتان کار را متوقف کنید زیرا شخص مقابل شما را امین و رازدار خود دانسته که با شما صحبت می‌کند. هنگامی که شخصی در حال صحبت کردن است تا جایی که ممکن است صحبت‌های شخص را قطع نکنید و با تمام وجود شنوا باشید و به معنای متوجه شدن حرف طرف مقابل هر از چندی سر خود را تکان دهید. اگر در منزل با فرزندان خود مشغول صحبت هستید: تلوزیون را خاموش کنید و گوشی موبایل را کنار بگذارید تا فرزند شما بیش از پیش به شما اعتماد کند.( در مورد 10 ویژگی برتر راننده کامیون‌ها بخوانید )

 

به عنوان یک راننده چطور با دیگران ارتباط موثر داشته باشیم؟

  • به حرکات بدن توجه کنید: حرکات بدن کاملا به شما می‌گویند که شخص چه حسی دارد، اگر حس کردید که شخص مقابل عصبانی است اما به زبان نمی‌آورد تمام سعی خود را کنید که جو صحبت را آرام نگاه دارید. به قول ضرب المثل قدیمی: رنگ رخساره خبر می‌دهد از سر درون، پس بیشتر به حال و احوال و حرکات بدن شخص توجه کنید.

 

  • اولویت‌های ارتباطی را در نظر بگیرید: دقت کردید که یک تعدادی از افراد از پیام دادن و یا از ارسال پیام بی‌زار هستند؟چرا؟چون این افراد پیام را به عنوان یک راه ارتباطی قبول ندارند و شاید با تماس تلفنی بهتر ارتباط بگیرند، پس اگر همسر یا همکار شما پاسخ پیام شما را نمی‌دهد ناراحت نشوید، از آن شخص سوال کنید که تماس تلفنی بیشتر احساس راحتی می‌کند یا شبکه‌های اجتماعی و سعی کنید به انتخاب افراد احترام بگذارید.

 

  • بدانید چه زمانی صحبت نکنید: به حال عمومی و شخصی طرف مقابل توجه کنید،همکاری که مادرش در بیمارستان بستری است و در رساندن خرج بیمارستان مانده‌است تمایلی به صحبت کردن در مورد کم بودن کرایه‌ها و نبود بار ندارد و برعکس به یک همدم نیاز دارد تا کمی از بار ذهنی خود بکاهد.

 

  •  به جای قضاوت کردن سوال بپرسید: گاهی افراد به دلیل مشکلاتی که روزانه با آن در حال جدال هستند ممکن است واکنش‌های ناخواسته‌ای را نشان دهند، از قضاوت کردن شخص و قطع کردن رابطه خودداری کنید و در زمان مناسب از شخص علت رفتار را سوال کنید شاید آن شخص هیچ قصد و نیتی از نحوه برخورد خود نداشته است.( اجازه ندهید تنهایی در جاده شما را آزار دهد، بخوانید )

 

به عنوان یک راننده چطور با دیگران ارتباط موثر داشته باشیم؟

سوال آخر: به عنوان یک راننده چطور با دیگران ارتباط موثر داشته باشیم؟

در پایان می‌توان گفت، رانندگی شغلی است که شما بیشتر زمان خود را تک و تنها در جاده هستید و بیشترین زمانی که دارید را به تنهایی می‌گذرانید، اغلب اتفاقات را در ذهن و دل خود بازگو می‌کنیم و کمتر زبان به سخن و ارتباط موثر داشتن با دیگران باز می‌کنیم، پس برای داشتن زندگی شاد و سالمی که می‌توانید برای نیازهای خود به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنید، حتما به مروز زمان از راه‌های ارتباطی بالا استفاده کنید و آن قدر آن را تکرار کنید تا به مرور زمان جزئی از اخلاق و رفتار شما شود.(مقاله ای در مورد عادت‌های سالم برای رانندگان کامیون را مطالعه کنید )


منابع: money, bakadesuyo, tcicapital



:: برچسب‌ها: آسان بار , باربری مجازی , اپلیکیشن بار , سامانه بار , ارتباط موثر با راننده , کامیونداران , حمل بار بین شهری , حمل و نقل بین شهری , سامانه هوشمند اعلام بار , اعلان بار مجازی , کامیونداران , چطور با راننده کامیون صحبت کنیم ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

70 هزار راننده در پایانه بار بندرعباس در انتظار نوبت پیامکی

در بهترین شرایط اگر امکان خروج روزی 2 هزار بار از پایانه بار بندر عباس باشد مبلغی حدود یک میلیون تومان عایدی رانندگان در یک ماه می‌شود. اگر این زمان به حداقل برسد تمامی کامیون‌هایی که نوبت می‌زنند شانس دریافت بار را خواهند داشت.

مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، داریوش باقر جوان توضیحاتی تکمیلی در مورد وضعیت 70 هزار راننده در پایانه بار بندرعباس در انتظار نوبت پیامکی ارائه دادند.( برای بازدید سایت سازمان راهداری استان هرمزگان کلیک کنید )

 

70 هزار راننده در پایانه بار بندرعباس در انتظار نوبت پیامکی

داریوش باقر جوان در مورد اعتراضات و گلایه‌های رانندگان در مورد افزایش مدت زمان خواب کامیون‌ها و هدر رفتن رفت آنان، گفت: سیستم نوبت دهی در پایانه بار بندرعباس یک سیستم پیامکی است و و منظور از خواب کامیون این نیست که راننده با کامیون خود 20 روز در پایانه بار منتظر بوده است بلکه به این معنی است که در شهر خود بوده و 20 روز برای رسیدن موعد دریافت بار صبر کرده است.( در مورد افزایش خواب کامیون‌ها در بندرعباس تا یک ماه، بخوانید )

او در ادامه گفت: او ادامه داد: روال این است که راننده نوبت بار را به صورت آنلاین می‌گیرد و بر اساس میزان باری که از پایانه خارج می‌شود 48 ساعت قبل از موعد نوبتش، پیامکی را دریافت می‌کند و سپس با حضور در بندرعباس بار را از پایانه به مقصد حمل می‌کند.( در مورد توزیع 35 هزار لاستیک در پایانه بار بندرعباس بیشتر بدانید )

 

70 هزار راننده در پایانه بار بندرعباس در انتظار نوبت پیامکی

داریوش باقر جوان دلیل طولانی شدن نوبت‌دهی پیامکی در پایانه بار بندرعباس را کاهش بار گمرکی و بندری عنوان کرد و گفت اگر مشکلات ترخیص کالا سریع‌تر برطرف شود این دست مشکلات نیز با سرعت بیشتری حل می‌شود.( در مورد اعتراضات رانندگان و راه حل‌های جدید آن حتما بخوانید )

او ادامه داد: روال این است که راننده نوبت بار را به صورت آنلاین می‌گیرد و بر اساس میزان باری که از پایانه خارج می‌شود 48 ساعت قبل از موعد نوبتش، پیامکی را دریافت می‌کند و سپس با حضور در بندرعباس بار را از پایانه به مقصد حمل می‌کند.( در مورد مقررات حمل کالای وارداتی به ایران بدانید )

 


منبع: تین نیوز



:: برچسب‌ها: آسان بار , پایانه بار مجازی , پایانه بار بندرعباس , کامیونداران , حمل بار مجازی , باربری آنلاین , باربری مجازی , اعلان بار هوشمند , اعلام بار آنلاین , اپلیکیشن باربری ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

مسمویت و گازگرفتگی در کمین رانندگان

گازگرفتگی در اثر تنفس گاز کربن مونوکسید ایجاد می‌شود. این مسمومیت توسط انواع وسیله‌های گرمایشی و گازسوز از جمله:

  • آبگرمکن
  • بخاری
  • پیک نیک
  • شومینه
  • و زغال دیده می‌شود.

نبود منفذ برای ورود اکسیژن= گازگرفتگی

اگر هنگام استفاده از وسیله‌های گازسوز هیچ منفذ و دریچه‌ای برای ورود اکسیژن و هوای تازه وجود نداشته باشد به سرعت گاز مونوکسید کربن وارد خون شده و در پی آن مسمویت و گازگرفتگی را به دنبال خواهد داشت.

 

مسمویت و گازگرفتگی در کمین رانندگان

وجود پیک نیک در وسایل نقلیه باری و مسافری

بسیاری از رانندگان کامیون به دلیل مجهز نبودن کامیون‌ها به سیستم گرمایشی مناسب در فصل زمستان از پیک نیک‌های گازسوز در داخل کابین استفاده می‌کنند. اخیرا یک دستگاه ایسوزو در نزدیکی شهر اصفهان که چند ساعت در کنار خیابان توقف کرده بود متاسفانه راننده با بالا دادن تمامی پنجره‌ها و روشن کردن پیک نیک جان خود را از دست داده است.

علت های مسمویت و گازگرفتگی با مونوکسید کربن

مونوکسید کربن گازی است: بی‌رنگ، بی‌بو و بی‌مزه که مسمومیت با آن به راحتی رخ می‌دهد. مونوکسید کربن علاقه بسیار زیادی برای ترکیب شدن با خون دارد تا جایی که میزان اکسیژن فعال در خون افت شدیدی پیدا می‌کند و به دنبال آن به بافت‌ها مغز صدمه وارد می‌کند و پس از مدتی فرد دیگر نمی‌تواند هیچ واکنش حرکتی داشته باشد.( در مورد اصول بسیار مهم برای کامیونداری در فصل زمستان حتما این مقاله را بخوانید )

 

مسمویت و گازگرفتگی در کمین رانندگان

علائم مسمویت با گاز مونوکسید کربن

علائم مسمویت با این گاز بستگی به شدت و زمان گاز گرفتگی دارد که علائم زیر را شامل می شود:

  • درد در قفسه سینه
  • کاهش هوشیاری
  • علائمی مشابه با سرما خوردگی
  • سردرد
  • بی حالی
  • حالت تهوع و استفراغ

 

مسمویت و گازگرفتگی در کمین رانندگان

توصیه‌های انتهایی برای جلوگیری از گازگرفتگی با گاز

بنابراین توصیه می‌شود اگر در کنار وسیله‌های گازسوز حضور دارید بسیار مراقب حال خود و سایر افراد باشید و حتما یک راه برای ورود اکسیژن را باز بگذارید. به رانندگان باری و مسافری توصیه می‌شود که به جای هزینه کردن برای خرید پیک نیک‌ها و به خطر انداختن جان و مال خود و مردم، سیستم گرمایشی کامیون و اتوبوس خود را تقویت کنند تا از خطرات و صدمات جبران ناپذیر آتی جلوگیری به عمل آید.( در مورد مشکلات راننده خودروهای سنگین بیشتر بدانید تا بهتر بتوانید آنها را مدیریت کنید )


منابع: ایمنا، عصر ایران، ویکی‌پدیا



:: برچسب‌ها: آسان بار , باربری مجازی , سامانه هوشمند حمل بار , گازگرفتگی , گازگرفتگی کامیونداران , مسمومیت با گاز , حمل بار بین شهری , باربری آنلاین , باربری مجازی , اعلان بار , اعلام بار بین شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

اعتصابات اخیر رانندگان کامیون صحت ندارد

رضا تیموری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نارسایی هایی وجود دارد که مختص بخش حمل و نقل نیست و از طرفی به عنوان یک خانواده با تحریم های آمریکا و سوء استفاده خارجی مواجه شده ایم.

وی اظهار داشت: در صورت افزایش انتشار برخی مطالب نادرست در باره کامیونداران، این کانون صنفی در این زمینه اطلاعیه صادر خواهد کرد.
وی گفت: پیگیر مطالبات صنفی کامیونداران از جمله قانون محاسبه کرایه بار براساس تن کیلومتر از طریق ادارات و دستگاههای مربوطه هستیم.
تیموری افزود: برای اجرایی شدن قانون محاسبه کرایه بار براساس تن کیلومتر عجله ای نداریم چرا که معتقدیم در این زمینه باید کار کارشناسی و پخته ای انجام شود تا در آینده با کم ترین مشکل در مرحله اجرا روبرو شویم.( در مورد تن کیلومتر و تاریخ اجرای آن بخوانید )
طی روزهای گذشته برخی مطالب درباره اعتصاب و عدم بارگیری کامیونداران در مشهد در فضای مجازی منتشر شده بود.( گرانی لاستیک عامل اصلی اعتصابات کامیون داران است، در مورد آن بخوانید )

 خبر اعتصابات اخیر رانندگان کامیون در استان خراسان رضوی صحت ندارد

400 هزار دستگاه کامیون با متوسط عمر 17 سال، سالانه حدود 400 میلیون تن کالا را در قالب 30 میلیون سفر جاده ای در ایران حمل می کنند.
518 هزار راننده کامیون که 41 درصد آنان 30 تا 39 سال سن دارند در مجموعه ناوگان بار جاده ای کشور مشغول فعالیت هستند.
همچنین چهار هزار و 176 شرکت و موسسه باربری زمینی در ایران فعال است.
38 هزار راننده باربری و 9 هزار راننده مسافربری در بخش حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی فعالیت دارند و 43 هزار و 920 دستگاه خودرو سنگین در ناوگان جاده ای این استان وجود دارد.( در مورد مشکلاتی که رانندگان خودروهای سنگین با آنها مواجه هستند بیشتر بدانید )
394 شرکت باربری و مسافربری، 92 انجمن صنفی مسافری و 17 انجمن صنفی کالا در خراسان رضوی فعال هستند.

 


منبع: ایرنا



:: برچسب‌ها: آسان بار , حمل بار بین شهری , سامانه هوشمند حمل بار , اعتصابات کامیونداران , اعتصاب راننده کامیون , اعتصابات حمل و نقلی , اعلام بار بین شهری , اپلیکیشن باربری ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

مدل MP4 آکتروس یکی از کامیون‌های مهم و قابل‌احترام مرسدس بنز در تاریخ این شرکت است. در حال حاضر شش سال از عمر مدل‌های اولیه این کامیون افسانه‌ای می‌گذرد و وقت آن رسیده تا این اسطوره، جایگاه خود را به مدل مرسدس Actros 1 تقدیم کند.

مرسدس آکتروس 1

 

آکتروس موفقیت و محبوبیت خود را بیشتر مدیون طراحی زیبایش است. آکتروس برای انواع حمل‌ونقل مناسب است، خواه برای حمل بارهای سبک خواه برای حمل بوژی‌هایی با وزن چند صد تن باشند.( در رابطه با انواع کامیون ها و مدل های مختلف آنها بخوانید )

آکتروس هیچ‌گاه درخواست راننده خود را بی‌جواب نمی‌گذارد. این کامیون به قابلیت اطمینان بالا با مصرف سوخت اقتصادی در بین کامیون داران مشهور است؛ اما رانندگان آن یا از آن بسیار راضی‌اند و یا بسیار ناراضی.

چیزی که آکتروس به آن نیاز دارد مدلی مخصوص برای نشان دادن توانایی‌های واقعی این کامیون است. این کامیون قرار است به قلمرو اسکانیا V8 دست‌درازی کند و بنز امیدوار است که بیشتر مشتریان وفادار به سوئدی‌ها را به سمت خود بکشد.( اگر به کامیون‌های بنز علاقه دارید، در مورد کشنده اکتروس ریجید بخوانید )

تعداد آکتروس‌های ۶۳۰ اسب بخاری در جاده‌ها بسیار کم است؛ اما با تولید آکتروس 1 این رویه تغییر خواهد کرد. این عدد حداکثر توان موتور 15.6 لیتری OM 473 LA است.
این مدل با موتور ۵۳۰ اسب بخاری 12.8 لیتری هم در دسترس است. نکته قابل‌ذکر در مورد کامیون‌هایی با موتور بزرگ، قابلیت فعالیت مداوم با بار متعارف ۴۴ تن با کمترین تنش و فشار به موتور است. این کامیون‌ها نه‌تنها زمان کمتری برای طی مسیرهای کوهستانی صرف می‌کنند، بلکه مصرف سوخت زیادی هم ندارند حتی کمتر از موتورهای بی هیجان ۴۴۰ اسب بخاری.( نکاتی در مورد کاهش مصرف سوخت را بخوانید )

مرسدس آکتروس 1 بر روی جاده

 

مرسدس آکتروس 1

 

با صعود از تعداد زیادی پله و ورود به اتاقک آکتروس 1، متوجه شباهت زیاد جلو داشبورد به مدل‌های قبلی می‌شوید. تغییرات شامل:

  • صندلی‌های چرمی لوکس
  • تعدادی جعبه در انتهای اتاقک
  • سیستم اطلاعات و سرگرمی با صفحه‌نمایش لمسی
  • ناوبری ماهواره‌ای است.

آکتروس دارای فناوری‌های جدید زیادی است اما یادگیری نحوه استفاده از آن‌ها کار سختی نیست. می‌توان به‌راحتی شیوه تغییر منوهای داشبورد با دکمه‌های تعبیه‌شده روی فرمان را به حافظه سپرد. اتصال تلفن همراه هوشمند با بلوتوث نیز تنها چند ثانیه زمان برد.

مرسدس آکتروس 1

مشخصات فنی موتور OM 473 LA 

 

مرسدس آکتروس 1

حجم: 15.6 لیتر (952 اینچ مکعب)
نوع موتور:  ۶ سیلندر خطی
توان: ۶۲۵ اسب بخار در ۱۶۰۰ دور در دقیقه
گشتاور: ۳۰۰۰ نیوتن متر در ۱۱۰۰ دور در دقیقه
توان ترمز موتوری: ۶۲۵ اسب بخار  سه مرحله‌ای ساخت شرکت جیکوبز (Jacobs engine brake)
ضریب تراکم: 17:1
طول موتور: ۱۴۲۵ میلی‌متر
عرض موتور: ۱۱۲۸ میلی‌متر
ارتفاع موتور: ۱۲۱۲ میلی‌متر
وزن موتور: ۱۲۸۴ کیلوگرم

 


منابع: پدال و truckingmag



:: برچسب‌ها: بنز اکتروس , کامیون بنز , کامیون اکتروس , حمل بار بین شهری , راننده کامیون , اعلان بار مجازی , کامیونداران , راننده کامیون , حمل بار بین شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

ثبت کد‌ملی و کد‌پستی فرستنده و گیرنده در بارنامه حمل‌بار ضروری شد

طبق نامه‌ای که سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای آقای دغاغله در تاریخ 20 آذر ماه 97 صادر کرده است ثبت کدملی و کدپستی فرستنده و گیرنده در بارنامه حمل بار ضروری شده است، زمان اجرای این بخشنامه از تاریخ 2 دی ماه سال 97 است.

متن کامل نامه به شرح زیر است:

موضوع: سامانه بارنامه برخط( در مورد بارنامه و انواع آن بیشتر بدانید )

سلام علیکم
احتراما، پیرو مکاتبات و درخواستهای اعلامی سرویس بارنامه برخط در زمان استعلام کدملی یا شناسه ملی فرستنده یا گیرنده کالا نام و نام خانوادگی یا نام شرکت حقوقی و در زمان استعلام کدپستی محل بارگیری یا محل تخلیه بار آدرس دقیق آن را اعلام می‌نماید و شرکت موظف است اطلاعات دریافت شده را بدون تغییر بر روی بارنامه چاپ نماید بدین منظور برنامه‌های صدور بارنامه سراسر کشور بر این اساس اصلاح گردیده و بروز رسانی نرم افزارهای شرکت‌های حمل‌ونقل در دست اقدام می‌باشد، لذا از روز یکشنبه مورخ 97.10.02 کنترل های ذیل جهت صحت سنجی اطلاعات دریافتی با اطلاعات ارائه شده فعال می‌گردد.( در مورد مزایای حذف بارنامه کاغذی بیشتر بدانید )

1. کنترل آدرس کدپستی محل بارگیری
2.کنترل آدرس کدپستی محل تخلیه کالا
3.کنترل نام و نام خانوادگی یا نام شرکت فرستنده کالا
4.کنترل نام و نام خانوادگی یا نام شرکت گیرنده کالا
5.کنترل شماره بیمه نامه شخص ثالث ناوگان(شماره بیمه نامه باید در محل تعیین شده بر روی بارنامه چاپ گردد)
6.کنترل تاریخ اعتبار بیمه نامه شخص ثالث ناوگان(این مقدار نباید کوچکتر از تاریخ روز جاری باشد) (تاریخ اعتبار باید در محل تعیین شده بر روی بارنامه چاپ گردد)

عکس کامل این بخشنامه :

 

ثبت کد‌ملی و کد‌پستی فرستنده و گیرنده در بارنامه حمل‌بار ضروری شد


منبع: کانال مجمع مجازی کامیونداران و رانندگان ایران 



:: برچسب‌ها: آسان بار , باربری مجازی , سامانه هوشمند اعلام بار , راننده کامیون , کامیونداران , بارنامه , بارنامه کاغذی , بارنامه الکترونیکی , حمل بار ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

بررسی فرآیند حمل و نقل کالا از گمرک قزوین

افشین پیرنون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین روز سه شنبه 13 شهریور به همراه معاونین حمل و نقل و توسعه مدیریت و منابع از فرآیند حمل و نقل کالا در گمرک شهر صنعتی البرز قزوین بازدید کردند.

افشین پیرنون در این بازدید ضمن دیدار با رضا نیک روشت مدیرکل گمرک استان قزوین گفت: یکی از مهمترین مسائلی که در واردات و صادرات کالا با آن مواجه هستیم  مشکل حمل و نقل داخلی پس از ترخیص محموله ها از گمرک است.

او همچنین تصریح کرد: شرکت های حمل و نقل کالای جاده ای در حوزه شهرستانهای استان قزوین والبرز موظفند از طریق سیستم اعلام بار و با صدور بارنامه قانونی نسبت به حمل و نقل کالا از مبداء گمرک به سایر نقاط کشور اقدام کنند.

 

آسان بار-آسان پدیا

 

 

در این نشست فرآیند ترخیص کالا و ترخیص از گمرک از زمان ورود وسیله حمل به گمرک تا زمان اظهار کالا توسط صاحب آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد به منظور حمل قانونمند و تسهیل در حمل و نقل کالا، این فرآیند بصورت کارشناسی و با انعقاد تفاهم نامه توسط دو اداره کل مورد بازنگری قرار گیرد و اقدامات لازم جهت نظارت بر اجرای قوانین حمل و نقلی بعمل آید.

در پایان این نشست مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین با تعدادی از رانندگانی که از گمرک شهرصنعتی البرز قزوین اقدام به بارگیری کرده بودند گفتگو و نحوه دریافت بار و بارنامه های صادره توسط شرکت ها برای آنها را مورد بررسی قرارداد.

 



:: برچسب‌ها: باربری , گمرک قزوین , سازمان راهداری , باربری , باربری مجازی , سامانه هوشمند اعلام بار , آسان بار , راننده کامیون ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

فراخوان هیئت بازرسان انجمن های صنفی و گلایه رانندگان

اعتراض رانندگان در پی انتشار فراخوان هیئت بازرسان انجمن های صنفی

بیش از یک چهارم اعضای هیئت بازرسان کانون انجمن های صنفی کارگری رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و نمایندگان، آگهی دعوت به مجمع را در روزنامه ها منتشر و از اعضا برای شرکت در مجمع عموم فوق العاده و عادی فوق العاده کانون دعوت کرده است که این آگهی باعث واکنش بعضی از رانندگان و فعالان با توجه به مسایلی که این کانون در خرداد ماه و به دنبال اعتراضات رانندگان با آن مواجه شده بود، رو به رو شد.

 

 

آسان بار-آسان پدیا

 

 

آگهی دیگری که قبلا توسط هیئت بازرسان و بیشتر از یک سوم اعضا منتشر شده بود که این تعداد در آگهی دوم هیئت بازرسان و نمایندگان به بیشتر از یک چهارم رسیده که این کاهش تعداد اعضا نشانه وجود اختلاف نظر در مورد برگزاری این مجمع است.

بعضی از رانندگان و فعالان بخش حمل‌ونقل جاده‌ای کالا دعوت به این مجمع را خارج از حیطه اختیارات دعوت کنندگان دانسته و این اقدام را به اعضای برکنار شده هیئت مدیره این کانون نسبت داده‌اند.

طبق اطلاعیه اصلاح شده، محل برگزاری این مجمع سالن همایش‌های صدا و سیما واقع در اتوبان چمران تهران، رو به روی پمپ بنزین ولنجک، انتهای خیابان صدا و سیما و تاریخ برگزاری آن نیز سوم مهرماه است.

در این اطلاعیه دستور جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده نیز به شرح اعلام شده است:

  • استماع گزارش بازرسان
  • عزل انفرادی یا دسته جمعی اعضای هیئت مدیره
  •  سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی فوق‌العاده است
 بر اساس اعلام اطلاعیه بازرسان کانون، پس از پایان مجمع عمومی فوق العاده، مجمع عمومی به صورت فوق العاده در ساعت 12 ظهر همان روز و در همان محل برگزار می‌شود که دستور جلسه آن به شرح زیر است:
  • انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل هیئت مدیره
  • سایر موارد که در صلاحیت مجمع عمومی فوق‌العاده باشد

 

آسان بار-آسان پدیا

 

مدارک مورد نیاز برای شرکت در این مجمع نیز شامل دو فقره صورت جلسه هیئت مدیره مبنی بر معرفی نماینده تام‌ الاختیار برای شرکت در این دو مجمع به طور جداگانه و کپی اعتبار تجدید انتخابات هیئت مدیره و گواهی ثبت انجمن جهت اعمال رای در این مجامع است.

کاندیداهای سمت هیئت مدیره نیز باید صورت‌جلسه کتبی هیئت مدیره خود را مبنی بر معرفی کاندیدای هیئت مدیره، برای ارائه به هیئت رئیسه مجمع همراه داشته باشند.

 



:: برچسب‌ها: باربری , باربری آنلاین , سامانه هوشمند اعلام بار , راننده کامیون , انجمن صنفی رانندگان کامیون , حمل بار مجازی , حمل و نقل بار , حمل و نقل کالا , آسان بار ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوثر مجابی

در عصر فناوری امروز، موبایل از جمله وسایلی است که حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند و باعث حوادث جبران‌ناپذیری می‌شود. در روزگار ما، اینکه ببینیم بسیاری از افراد پشت فرمان خودروی خود در حال کار با موبایل هستند دیگر به موضوعی عادی تبدیل شده است.

پرت شدن حواس رانندگان کامیون همیشه به خاطر عدم توجه به مقابل خود و توجه آن‌ها به صفحه موبایل نیست و انواع مختلفی دارد. اما وقتی صحبت از پرت شدن حواس و تصادفاتی با تعداد تلفات و زخمی‌های بالا می‌شود، خواه ناخواه فکر ‌می‌کنیم احتمالاً حواس راننده‌ کامیونی به موبایل خود پرت شده و تصادف بزرگی را پدید آورده است.

انواع پرت شدن حواس رانندگان کامیون

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور کلی به سه بخش تقسیم می‌شود:

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور تصویری: این موقعیت زمانی رخ می‌دهد که در زمان تصادف یا اندکی قبل از آن، راننده به جاده نگاه نمی‌کند.(برای آشنایی با 5 عامل خطرآفرین در جاده کلیک کنید)

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور دستی: وقتی ارتباط دست راننده با فرمان کامیون و یا پای او با پدال‌های کنترل کامیون قطع می‌شود، این موقعیت خطرناک اتفاق افتاده است. این اتفاق باعث می‌شود سرعت واکنش راننده به شدت پائین بیاید.

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور شناختی: این مورد شامل موقعیت‌هائی است که راننده تمرکز ذهنی خود را به رانندگی از دست می‌دهد. مثلاً پشت فرمان شروع به رویاپردازی می‌کند.

تکنولوژی چطور حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند!

 

بیشترین موارد پرت شدن حواس رانندگان کامیون

با وجود موارد بالا، در دنیای امروز، پرت شدن حواس تصویری رانندگان عمدتاً بیشترین سهم را در تصادفات خطرناک به خود اختصاص می‌دهد. مواردی مثل ارسال پیام کوتاه حین رانندگی، صحبت کردن با موبایل، صحبت کردن با مسافران، خوردن یا آشامیدن، خواندن، توجه به آینه و درست کردن موی سر، تنظیم کردن پخش و رادیو خودرو، عدم توجه به جلو، تماشای تصادفات، ساختمان‌ها، بیلبوردهای تبلیغاتی و ... بیشترین عواملی است که باعث می‌شود حواس راننده از جاده پرت شود.( برای دریافت کارت سلامت کامیونداران کلیک کنید)

در تحقیقاتی که صورت گرفت مشخص شد عامل 80 درصد تصادفات پرت شدن حواس رانندگان است. اما واقعیت این است که سهم تکنولوژی در پرت کردن حواس رانندگان بسیار بسیار نگران‌کننده‌تر از سایر عوامل است. تحقیقات نشان داده، ارسال پیام کوتاه حین رانندگی تا 23 برابر شانس تصادفات مرگبار را بالا می‌برد.

آیا می‌دانستید؟
اگر با سرعت 88 کیلومتر در حال حرکت باشیم و 5 ثانیه سرگرم ارسال پیام کوتاه باشیم، در این 5 ثانیه طول یک زمین فوتبال را طی کرده‌ایم.

تکنولوژی چطور حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند!

 

استفاده از دستگاه‌های مسیریاب نیز حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند

با پیشرفت و گسترش فناوری، امروزه استفاده از دستگاه‌های مسیریاب برای رانندگان بسیار متداول شده است. نگاه کردن به این دستگاه‌ها و کار با آن‌ها یا حتی کار با نرم‌افزارهای موبایلی مسیریاب باعث می‌شود حواس رانندگان کامیون از جاده پرت شده و جان خود و دیگر افراد جامعه را به خطر بیندازند. مطالعات نشان داده استفاده از دستگاه‌های مسیریاب خودروئی تا 9 برابر شانس تصادفات شدید را افزایش می‌دهد. امروزه شرکت‌های سازنده مسیریاب در تلاشند تا با ساخت نسل جدید دستگاه‌ها نیاز به نگاه کردن به دستگاه‌ها را حذف کنند و پیام‌ها را با صدای بلند برای رانندگان بخوانند تا خطرات به حداقل برسد.( اگر شما هم به عنوان راننده کامیون با شرایط سخت دوری از خانواده دست و پنجه نرم می‌کنید راه حل‌های ما را بخوانید)

در سال‌های اخیر جریمه‌ها و مجازات‌های سنگینی در سرتاسر جهان، برای رانندگان متخلفی که با عدم توجه به قانون با جان و مال افراد بازی می‌کنند وضع شده است، اما نکته تامل‌برانگیز اینجاست که تا ما، افراد جامعه نخواهیم به قانون احترام بگذاریم و به جان خود و دیگر انسان‌ها اهمیت دهیم، هیچ سیاست بازدارنده‌ای نمی‌تواند در این راستا راهگشا باشد. پس خود ما رانندگان هستیم که باید به قوانین پایبند باشیم. به امید روزی که هیچ انسان با خطای انسانی جان خود را از دست ندهد.

 



:: برچسب‌ها: , آسان بار , آسان خدمت , حواس رانندگان کامیون , باربری آنلاین , باربری مجازی , سامانه هوشمند حمل بار , حمل بار آنلاین , حمل بار مجازی , راننده کامیون , ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 مرداد 1397 | نظرات ()